EDUCATION IN INDONESIA WHEN THIS AND FUTURE

small yusuf toy car ....!!!

Wednesday, September 16, 2009

Cultura indoneziană

Indonezia este o ţară care are cele mai multe culturale şi variate. Cu mii de insule, există cu siguranţă o mulţime de interes din zona de insula cu o Melayu Sumatera de rezervă, vagabond şi altele. Java şi Madura Island cu Sunda locale de triburi, Java şi Madura. Insula Borneo a zonelor tribale Dayak si multe triburi locale în statul de Indonezia.
Dintre toate cultura bun al artelor dans, muzică şi cântec, desigur, este foarte dificil să se memoreze.
Mai mult decât atât, cei de azi Indonezia multe persoane care s-ar canta mai degrabă şi cultura elegant străine este cultura însăşi faptul că atât de mulţi dintre ei uita cu uşurinţă. Este aceasta la începutul de distrugere a culturii Indonezia? În cazul în care este sensul de a naţionalismului de tineret contemporane în Indonezia .. naţiune?
Odată ce insula ambalat, ponorogo reog şi Pendet doresc într-un nou Malaezia admite confuzie ca panica vechi. De ce noi, ca tinerii sunt mai multe persoane iubitoare de propria cultură (Indonezia) este o .. foarte nobil?
Sa mai curând a crescut de a aprecia propria cultură de a utiliza întotdeauna cultura noastră natală - Indonezia Raya ..

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home