EDUCATION IN INDONESIA WHEN THIS AND FUTURE

small yusuf toy car ....!!!

Wednesday, September 9, 2009

Maszturbáció hatása az egészségre

Minden ember, aki elég idős ahhoz, hogy nagyobb tapasztalattal nemi vágy, különösen azok számára, akik nemi hormonok (nemi vágy) magas / átlag feletti. Férfiak és nők egyaránt élmény lesz ugyanaz a dolog, csak a bátor férfiak, és általában nyitottabbak a nők, hogy több zárt Indonéziába és pornográf tekinthető.
Általánosságban, a vágy, hogy maszturbálni / masturbation történne a serdülőkorban, amikor kezdte érezni a változások biológiai szervek. Különösen azok számára, akik aktívan olvasni és látni az erotikus képek és még keverjük össze az ellenkező nemű szabadon.
Ha valaha is szexeltünk természetesen meg fog történni újra, akkor is, ha már a magas fokú intenzitás nagyon veszélyes számukra, amely vezethet házasságon kívüli terhesség. Ilyen szokások a szexuális vágyak merülnek fel, ha egy nap lesz csinálok semmit teljesíteni, hogy a vágy, mi az eredménye, hogy a szokás? lelki lelki természetesen valaki fog esni.
Egyik nap valaki, aki korábban voltak szexuális problémái vannak azzal, ahol nincs szex partner, és ő teszi a szexuális vágyak beteljesülése by doing a saját jó a saját kézzel vagy egyéb eszközöket. Én nem találtak bizonyítékot mondani, hogy önkielégítés vagy maszturbáció káros a testet, de a szokás, hogy gyakran vezet csepp mentális szereplők.
Ő úgy fogja érezni, furcsa, zavarba jött, és még kisebbségi, valamint a fizikai egészség volt az elkövető eltérő lesz azoknak, akik a másik nem a szokásos módon. Ezért ne maszturbálás vagy maszturbáció. OK ...!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home